Connect with us

technokrata

Az épített medencénk pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeljük

magiline medence bélésfólia

LifeStyle

Az épített medencénk pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeljük

Az épített medencénk pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeljük

Az elmúlt évek technológiai fejlődésének köszönhetően számos olyan megoldás vált elérhetővé számunkra, amik korábban nem léteztek. Ezek közé tartoznak többek között a kimagasló minőséget képviselő, esztétikus, ugyanakkor tartós – sőt tulajdonképpen örökös – épített medencék is.

Tény, hogy az otthoni fürdőzés, csobbanás úgy is megvalósulhat, ha egy puha falú, felállítható medencét választunk, ami vonzó alternatívát jelenthet az olcsó ára miatt. Ha azonban egy valóban időtálló megoldást szeretnénk, ami kényelmes használatot biztosít és szép is, akkor mindenképpen megéri beruházni egy Magiline medence kialakítására.

Ha ugyanis így teszünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a medencénk pontosan olyan lesz, mint amilyennek elképzeljük mind a kinézetét, mind a méretét, mind pedig a felszereltségét illetően. Milyen lehetőségeink vannak a tervezés tekintetében? Mai cikkünkben ezt fogjuk bemutatni!

Egyenes és mélyülő aljzattal is kérhetjük

Amennyiben egy épített medence mellett döntünk, akkor – a terület adottságainak, lehetőségeinek függvényében – lényegében szabad kezet kapunk a tervezést illetően.

Kérhetjük a megvalósítást egyenes, illetve mélyülő aljzattal is, sőt igény szerint a szakemberek kialakítanak egy úgynevezett biztonsági peremet is. Ez tulajdonképpen egy magasított rész, ahol leér a lábunk, így meg tudunk állni a medence szélén.

Sokféle bélésfólia közül választhatunk

Nemcsak a méretet és az aljzat kialakítását határozhatjuk meg, hanem a bélésfólia típusát is, e tekintetben is többféle lehetőség áll ugyanis a rendelkezésünkre.

A bélésfólia egy olyan kiegészítő, ami a medence belső falainak megfelelő minőségű vízzáróságát biztosítja. Az anyagát tekintve jellemzően PVC-ből készül, és többféle mintában, illetve színben kapható.

Az egyszínű fóliák közül választhatunk többek között például franciakéket, karibi zöldet, fehéret vagy akár feketét, a nyomott mintával rendelkező típusok közül pedig mozaikosat, márványszemcséset vagy gyöngyház motívummal ellátottat.

Egyedi igényeink is lehetnek

A méret, az aljzat és a fólia megválasztása még nem minden, lehetnek ugyanis egyéni kéréseink is, amiket a szakemberek a lehetőségekhez mérten igyekszenek megvalósítani. Akár különböző extrákra is igényt tarthatunk, kérhetünk például távvezérlést, riasztórendszert, fűtést és világítást is a medencénkhez.

Amikor odakint hirtelen megemelkedik a hőmérséklet és beköszönt az igazi nyár, akkor előbb vagy utóbb mindenki kedvet kap arra, hogy hűsöljön a strandon vagy a közeli tóparton. Nem feltétlenül kell azonban elhagyni az otthonunkat, mert ha beruházunk egy épített medencébe, akkor bármikor kényelmesen fürödhetünk, csobbanhatunk, sőt még akár úszhatunk is.

Erre kínálnak egyedülálló megoldást a Magiline Hungary medencéi, melyeket a szakértők a megrendelők egyéni igényei szerint terveznek és valósítanak meg.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

dreame robotporszívó
fotónyomtatás otthon

Kütyük

Milyen nyomtatót válassz otthonra?

2024. augusztus 28. szerda

Office

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

2024. augusztus 26. hétfő
bluetooth hangprojektor sound bar

Kütyük

Milyen hangszórót válasszunk?

2024. augusztus 24. szombat

Kütyük

Támogatás az Overland Tandberg RDX QuikStor USB 3.0-hoz

2024. augusztus 21. szerda

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés