Connect with us

technokrata

Hasznos tudnivalók paintball fegyver választáshoz

paintball fegyver

LifeStyle

Hasznos tudnivalók paintball fegyver választáshoz

Hasznos tudnivalók paintball fegyver választáshoz

A paintball fegyverek között megkülönböztetünk pisztolyokat, markereket és puskákat. Ha bizonytalan vagy, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb, akkor ez a cikk segíthet neked, hogy könnyebben tudj döntést hozni.

Paintball fegyvert csak megbízható helyről vásárolj!

A különböző gyártók eltérő technológiai megoldásokat alkalmaznak a paintball fegyverek megtervezése, elkészítése során. Ennek következtében jelentős különbség lehet például a pisztolyok lőtávolsága között.

Lényeges azonban, hogy ne csak azt nézd, hogy milyen messzire lehet lőni egy paintball fegyverrel vagy azt, hogy mennyibe kerül. Legalább ilyen fontos az is, hogy biztonságosan működjenek ezek az eszközök. A Combat Zone paintball fegyverei kapcsán minőségi kifogás fel sem merülhet, és minden játékhelyzetben megbízhatóan használhatók.

Mire képes egy modern paintball pisztoly?

Az olyan modern paintball pisztolyok, mint amilyeneket például a Byrna gyárt, elképesztő lőtávolsággal rendelkeznek. Sokkal jobbak e tekintetben, mint a hagyományos paintball fegyverek. Típustól függően akár 25-30 méterre lévő célpontot is könnyedén eltalálhat velük egy gyakorlott játékos.

Azt, hogy hány lövésre képes egy CO2 gázműködésű pisztoly, befolyásolja, hogy hány grammos patronnal töltjük meg. Fontos, hogy mindenképpen csak a gyári lövedékekkel javallott használni a szerkezetet. Az olyan fegyver, amin kétoldali manuális biztosítókar van, egyaránt alkalmas jobb- és balkezes játékosoknak.

Érdekesség, hogy ezeket még a rendvédelemben is használják a lőfegyverek alternatívájaként. Lehet hozzá kapni paprikatöltetű, gumi-, valamint porlövedéket is.

Létezik olyan paintball revolver is, amelyik nemcsak festékcsatákban képes helytállni, hanem önvédelmi fegyverként is használható. Ez egy 0.50-es kaliberű eszköz, ami 12,7 milliméteres gömblövedéket tud kilőni. A CO2 patron foglalata a markolatban található. Kivehető forgódobjában hat lövedék fér el. Elakadásra képtelen, nagyon megbízhatóan teszi a dolgát.

Mivel ennek a revolvernek nemcsak a teste, hanem a csőrésze is fémből van, így meglehetősen súlyos, egy kilogrammnál is többet nyom. Olyan elsütőszerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően akár egymás után is a levegőbe küldhető a hat lövedék. A csöve alatt, valamint a testének felső részén lévő 22 milliméteres síneknek hála red-dot lámpa és lézer is erősíthető rá. Amellett, hogy paintball játékra jó egy ilyen szerkezet, otthonvédelemre és puszta szórakozásra is kiváló.

Tipp marker fegyver választásához

A TMC marker fegyverek igen népszerűek, mivel a hagyományos és a modern paintball játékot kedvelőknek is egyedi lehetőségeket kínálnak ezek az eszközök. Jól funkcionálhatók, megbízhatók, kezelésük élethű. Előnyük, hogy hogy rengeteg paintball pályán találhatók pótalkatrészek hozzájuk, ami igencsak kapóra jöhet a legváratlanabb helyzetekben.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

dreame robotporszívó
fotónyomtatás otthon

Kütyük

Milyen nyomtatót válassz otthonra?

2024. augusztus 28. szerda

Office

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

2024. augusztus 26. hétfő
bluetooth hangprojektor sound bar

Kütyük

Milyen hangszórót válasszunk?

2024. augusztus 24. szombat

Kütyük

Támogatás az Overland Tandberg RDX QuikStor USB 3.0-hoz

2024. augusztus 21. szerda

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés