Connect with us

technokrata

Megoldás a kétkezi munkaerő hiányára

gabonafelhordó csiga

LifeStyle

Megoldás a kétkezi munkaerő hiányára

Megoldás a kétkezi munkaerő hiányára

Aki a mezőgazdaságban dolgozik, az tisztában vele, hogy elengedhetetlen, sőt létszükséglet, hogy előre beszerezze a gazdaságában használt mezőgazdasági gépek üzemeltetéséhez mindig szükséges szerszámokat, tartalék alkatrészeket és különböző szereléstechnikai termékeket. Elkerülve a nem várt meglepetéseket.

Különösen fontos, hogy a betakarított terményt megfelelő körülmények között tudja mindig tárolni. Ha pedig szükséges, könnyen és gyorsan az egyik helyről a másikra szállítani. Ehhez viszont jól működő berendezésekre lesz szüksége.

A Bihar-Express Kft. tisztításhoz szükséges gépeket is kínál, ugyanakkor minden egyéb megtalálható, amire csak szüksége lehet munkaeszközeinek karbantartásához, illetve megfelelő működésükhöz.

Növelje a termény minőségét!

Érdemes előtisztítót használni a búza, a kukorica, a repce tisztításakor, hogy minél magasabb, jobb minőséget, hozadékarányt érhessen el. Nagynyomású szívó ventilátor segítségével választja ki a szalma, por, pelyva és egyéb idegen anyagok maradványait, ezzel is kizárva a penészesedést. Az előtisztító berendezés illeszkedik a szállító rendszerhez, és hozzá kapcsolható a gabonafúvóhoz és a garatos csigához.

Gabonafelhordó csiga használatával helyettesíthető a kézi munkaerő

A terményfelhordó csiga olyan eszköz, amely segít a gabona mozgatásában a betároláskor vagy szállításkor. Segítségével a terményt közvetlenül és könnyedén tölthetjük be a raktérbe, vagy a szállított terményt a raktérről a tárolás helyére juttathatjuk.

Használata különösen a gabonafélék, például búza vagy kukorica szállítására, áthelyezésére kínál gyors segítséget. A gabona a tölcséren keresztül kerül bele egy hosszú felhordócsőbe, majd ennek a segítségével szállítja el a terményt a cső másik végébe, ahol aztán a kiömlő nyíláson keresztül a gabonát a megfelelő helyre öntik. A csiga forgását egy elektromotor hajtja, ezáltal a termény gyorsan, hatékonyan mozgatható.

A gabonafelhordó csiga előnyei

A szerkezete lehetővé teszi a gabona folyamatos és egyenletes mozgatását. A felhordócsiga jelentősen meggyorsítja a folyamatot, ezért széles körben használják a mezőgazdaságban a raktározás terén a szemes termények mozgatásához. Gyorsasága révén időt takarít meg, így növelhető a termelési hatékonyság.

Költséghatékony, kiváltható vele a manuális munkaerő. Különböző méretei, kapacitásai révén használata az eltérő méretű, típusú gabona esetén is a termelési és raktározási igényekhez igazítható.

Kevesebb a veszteség az alkalmazásával, nem károsítja a gabonát a mozgatás közben. Biztonságos, csökkenti a fizikai megterhelést és a balesetek kockázatát. Elektromos meghajtása révén környezetkímélő, illetve beltéren is használható.

Hogy mezőgazdasági munkaeszközei mindig tökéletesen lássák el feladatukat a legjobb minőség előállítása érdekében, szerezze be a szükséges szerszámokat, alkatrészeket. Legyen szó bowdenekről, csapágyakról, kötőelemekről, rakományrögzítőkről, szimeringekről, vagy egyéb védőeszközökről.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés