Connect with us

technokrata

Impregnáló szerek autóba: mire jók?

Impregnáló szerek autóba

LifeStyle

Impregnáló szerek autóba: mire jók?

Kép forrása: pixabay.com

Impregnáló szerek autóba: mire jók?

A kőburkolatokhoz használatos impregnáló szereket sokan ismerik, hiszen szükségesek ahhoz, hogy otthonunk kőfelületei épségben maradjanak hosszú évekig. Ma azonban ugyanezt biztosíthatjuk már autóink számára is! Két fajta autókhoz kialakított impregnáló spray létezik, ezekről lesz most szó.

Vízlepergető impregnáló szerek

A legújabb impregnáló szerek nanotechnológiát alkalmaznak, láthatatlan védőréteget hoznak létre az üvegen, plexin. A nanotechnológia segítségével kitöltik a mikropórusokat és repedéseket, ezzel minden korábbinál nagyobb ellenállóságot biztosítva.

A vízlepergető szerek biztonságot adnak

Valószínűleg mindenki tapasztalt már meg hatalmas zivatart egy autópálya közepén. Mindannyian ismerjük a sorban lelassító autók látványát és az aggodalmat, hogy vajon a mögöttünk jövő időben észrevesz-e minket. A vízlepergető impregnáló szerek használatával ezeket a helyzeteket tehetjük sokkal biztonságosabbá. A szélvédőkön alkalmazva még a legnagyobb esőzésekben is jelentősen javítják a látási viszonyokat, így a sofőr és utasai számára is kényelmesebbé és biztosabbá téve az utazást.

Impregnáló szerek kárpitokhoz

A kárpitozott részekre kifejlesztett impregnáló szerek a vízlepergető termékekhez hasonlóan működnek: védőréteget hoznak létre a kezelt felületeken. Megvédik az utastér egyes részeit, de akár kabriók esetében a kárpitozott tetőn is alkalmazhatók. A víz mellett pedig egyéb foltokkal szemben is hatékonyak.

Impregnáló szer gyerek, kisállat, óvatlan utas mellé

Bármennyire is imádjuk a gyermekeinket, a kisállatainkat vagy az utasainkat, valószínűleg mindenki ideges lesz, ha az út végén azt tapasztalja, hogy újabb folt jelent meg az autó ülésén. Szerencsére az impregnáló szerek ebben az esetben is segítségedre lehetnek!

A kárpitokra kifejlesztett impregnáló sprayk a víz mellett a kosz foltokkal is fel tudják venni a versenyt. Az általuk kialakított védőréteg nem hagyja, hogy a szennyeződések beleivódjanak az ülések huzatjába. Ezáltal egyáltalán nem kell idő előtti újra kárpitozáson és egyéb költséges javításokon gondolkozni.

A Gtechniq kínálatában vízlepergető és kárpitokhoz kialakított impregnáló szereket is vásárolhatsz. Termékeik prémium minőségűek és a legújabb technológiát képviselik, így garantált a teljeskörű védelem. Nézz szét webáruházukban és add le rendelésedet még ma!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Kütyük

A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés

2024. szeptember 5. csütörtök
dreame robotporszívó
fotónyomtatás otthon

Kütyük

Milyen nyomtatót válassz otthonra?

2024. augusztus 28. szerda

Office

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

2024. augusztus 26. hétfő
bluetooth hangprojektor sound bar

Kütyük

Milyen hangszórót válasszunk?

2024. augusztus 24. szombat

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés