Connect with us

technokrata

A technológia fejlődése a felnőtt játékszerek terén

klitoriszágas vibrátor

LifeStyle

A technológia fejlődése a felnőtt játékszerek terén

A technológia fejlődése a felnőtt játékszerek terén

Ki ne vágyna egy olyan izgalmas eszközre, amely garantáltan örömet szerez a használója számára. A technológia fejlődésének köszönhetően ma már a felnőtt játékszereknél sem ragadnak le a gyártók a megszokott dolgoknál.

A síkosító és a felfújható babák mellett ma már léteznek olyan technikával ellátott vibrátorok is, amelyek rotáló fejrésszel és forgó gyöngysorral rendelkeznek. Az alábbi cikkünkben bemutatjuk ezt a remek kelléket.

A felnőtt játékszerek tesztelése

A Szeresdmagad.hu klitoriszágas vibrátorai között megtalálhatjuk a legújabb Ibiza gyártmányt, amely a jól megszokott, diszkrét barna csomagolásban érkezik meg. A hagyományos méretűnek mondható 22x9x5 cm-es csomagolás azok számára nyújt hatalmas előnyt, akik egy helytakarékos játékot keresnek, és nem akarnak nagy bőrönddel utazni a nyaralásokra.

A dobozban minden fontos kellék megtalálható, köztük a lényeges információkat tartalmazó dokumentum, amely leírja, hogyan és milyen formában használhatjuk az erotikus játékszert. A vibrátor teljes mértékben bőrbarát szilikonból készült, ennek köszönhetően egy vízálló eszközről beszélhetünk. A csomag tartalmazza továbbá a tárolótasakot és egy prémium vízbázisú síkosító mintát, valamint a töltőt. A vibrátor mágnesesen csatlakozik, ez biztosítja a 100%-os vízállóságot.

Milyenek az első benyomások?

A prémium érzetű termék teljes hossza 22 cm, ftalátoktól mentes anyagból készült, ez segít abban, hogy a játékszert könnyen és gyorsan tisztíthassuk. Kézben tartva rendkívül puha és bársonyos, az alsó arany pedig remekül kézre áll. Ha tehát valaki egy kényelmes, de stabilan használható eszközt keres, annak az Ibiza lesz a legjobb választás. Ne hagyjuk azonban, hogy az egyszerű külső megtévesszen bennünket, a készülék ugyanis hatalmas erőt rejt magában.

Tapogassuk végig bátran, a kiálló klitoriszág felett máris érezhetjük azokat a bizonyos forgó gyöngysorokat. Az alapvetően merev játékszer kis ága hajlékony, kiválóan alkalmazkodik a test vonalához, lehetőséget ad arra, hogy még nagyobb élvezetben legyen részünk.

Hogyan használható?

Az irányításra 3 gomb áll a rendelkezésünkre, ennek köszönhetően viszonylag egyszerűen kezelhető, ami főleg használat közben jelent megkönnyebbülést. A középső gombot lenyomva tartva tudjuk bekapcsolni, amit egy enyhe rezgés jelez a számunkra. A két motoros játékszer 10 rezgési módot tesz lehetővé, amelyek között az alsó gomb megnyomásával tudunk váltani.

A vibráció közben a csiklóágon helyet kapó nyuszifülekre emlékeztető szárak igen intenzíven rezegnek, ezáltal tökéletes stimulációt érhetünk el velük. Elmondható tehát, hogy a technológia legújabb vívmányát bárhová magunkkal vihetjük, feltöltött állapotban egy nyaraláson is megállja a helyét. Sosem kell unatkoznunk és magunk dolgoznunk azon, hogy élvezetben legyen részünk, a gép megteszi ezt helyettünk.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés