Connect with us

technokrata

Hogyan tehet a testi-lelki egészségéért otthon?

masszázsmedence

LifeStyle

Hogyan tehet a testi-lelki egészségéért otthon?

Hogyan tehet a testi-lelki egészségéért otthon?

Fő az egészség, szól a mondás. S bizony mily igaz. Az egészségünk a legfontosabb, hisz ha egészség van, minden van, vagy legalábbis bármi lehetségessé válik a számunkra. Így a legfontosabb, hogy megőrizzük azt.

Napjaink wellness trendjei pedig pontosan erre az egészséges életmódra, egészségünk megőrzésére épülnek. Számos hókusz-pókusz mellett – amiben ugyan szeretnénk hinni, de elég kétségesek a beígért eredmények – szerencsére vannak tényleg olyan dolgok, melyek segítenek nekünk testi és lelki épségünk, vitalitásunk fenntartásához.

A masszázsmedence építés egy remek alternatíva ahhoz, hogy otthonában tegyen valamit egészsége megőrzése érdekében.

Miért hasznos egészségünknek a wellness?

Bizony mindig jólesik egy fárasztó munkanap után kikapcsolódni, ellazulni. Főként, ha ezt otthon tehetjük meg, anélkül, hogy valahová messzire kellene még elutaznunk ezért. A víz és a masszázs pozitív élettani hatásait pedig már az ókor óta felismerték és alkalmazzák.

A masszázskádak, pezsgőfürdők nyújtotta funkciók és élmények bizony nagy segítségünkre lehetnek a mentális és a testi felüdülés elérése érdekében. A buborékok és az egész testes masszírozó vízsugarak által izmaink ellazulnak, felfrissülnek. Rendszeres, hosszú távú használatuk segítségével pedig mindig kellően energikusak lehetünk.

Bonyolult egy masszázsmedence építése az otthonunkban?

A válasz: nem. Csupán egy megfelelő helyre lesz szüksége hozzá otthonában. Ha egy kompakt, mobil jakuzzit választ, akkor a telepítés után rögtön használatba is veheti. Egyedül a víz és az áram csatlakoztatására lesz szüksége, a működéshez szükséges többi berendezést már tartalmazza a medence a külső héjburkolat alatt.

Amennyiben egyéni igények alapján szeretne otthonában egy igazán egyedi medencét, akkor érdemes elgondolkodnia a medence építésén. Ebben az esetben csupán a rendelkezésre álló hely és a pénztárca szab határt a méreteknek, formáknak, extra felszereltségeknek.

Mit tud egy otthoni masszázsmedence?

Napjaink pezsgőfürdői már nem csupán a meleg vízről és bugyborékoltatásról szólnak. A technika és az igények fejlődésének köszönhetően komplett házi uszodát vagy wellnessközpontot is varázsolhatunk az otthonunkba.

A masszázsmedencék mára közösségi térként is funkcionálnak, az egészségmegőrzés funkciója mellett, ahol a családok, baráti társaságok jönnek össze közösen eltölteni az időt.

A medencegyártók ezeket a trendeket felismerve és lekövetve számos olyan funkciót építenek már be a legújabb modelljeikbe, melyek még különlegesebbé teszik az ott eltöltött időt. Ilyen újítások például a változtatható színű LED-es hangulatvilágítás, a beépített audiorendszer, a fűthető lépcső, vagy a mobileszközök töltésére alkalmas praktikus tárolórekeszek kialakítása.

Ha Ön is otthoni masszázsmedence vásárlásán vagy a meglévő felújításán gondolkodik, keresse fel a Kerex Zugló Uszodatechnikai Kft. weboldalát, és kérje ajánlatukat az otthoni wellnessélményhez.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés