Connect with us

technokrata

UV-álló takaróponyva vásárlása

uv-álló takaróponyva

LifeStyle

UV-álló takaróponyva vásárlása

UV-álló takaróponyva vásárlása

Takaróponyvára sokféle okból lehet szükségünk. Csónakot, autót, kerti bútort vagy bármi mást is lefedhetünk vele. Fontos azonban, hogy a ponyva milyen tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen ettől függ majd, mennyire jól látja el feladatát. Szerencsére napjaink innovatív gyártási technológiájának köszönhetően maximális védelmet tud nyújtani egy-egy ilyen szerkezet.

Elengedhetetlen az UV-állóság

Talán az egyik legfontosabb elvárás az, hogy ellenálljon az UV-sugárzásnak, mert az hosszú távon kárt tehet benne. Az Inter Ponyva, minden ami ponyva kínálatában elérhető mindegyik takaróponyva 100%-ban UV-álló, üvegszál-háló alapú PVC-ből készül. Így azok garantáltan maximális védelmet jelentenek.

Vízállóság fontossága

A ponyvának azonban nem csupán az erős napsugarakkal kell tudnia felvenni a harcot, hanem a lehulló csapadékkal is. Az említett takaróponyvák teljesen vízállóak is, így az esőből és hóból semmi sem jut át rajtuk.

Figyelembe kell venni a letakart tárgy elhelyezésekor, hogy a szükséges vízelvezetés ki legyen alakítva. Máskülönben előfordulhat, hogy a ponyva alatt megálló és összegyűlő esővíz tesz kárt értékünkben. Ezt mindenképp el kell kerülni, semmi esetre se helyezzük mélyedésbe a tárgyat!

Csónak és vitorlás védelmére

Ha rendelkezünk csónakkal, motorcsónakkal vagy vitorlás hajóval, jól tudjuk, mennyire fontos megvédeni a csapadéktól és az UV-sugárzástól. A takaróponyva remek megoldás erre a feladatra, azonban arra figyelni kell, hogy egyedi méretű és kialakítású ponyvára lehet szükségünk.

Kerti eszközök megóvására

Kerti partik szinte kötelező elemei a grillezési eszközök. Előállhat azonban olyan eset, hogy nem rendelkezünk fedett hellyel, ahol ezeket a berendezéseket és kellékeket tárolni tudjuk. De érthető, hogy szeretnénk értékeinket megvédi az időjárás negatív hatásaitól. Erre jelenthet megoldást az egyedi méretre gyártott takaróponyva.

Otthonunk dísze lehet egy medence, azonban csak akkor, ha tisztán is tudjuk tartani. Egyedileg, annak méretére készített ponyvával megakadályozhatjuk a falevelek, rovarok és egyéb tárgyak, szennyeződések vízbe hullását. Így a szezon kezdetén csak le kell vennünk a ponyvát, és élvezni a hűsítő vizet.

Kisgyermekünk biztonsága előnyt élvez mindennel szemben! Igaz ez a homokozó kapcsán is. Ha takaróponyvával fedjük le azt, gyermekünket mindig tiszta és kifogástalan állapotú homok fogja várni.

Bár kerti bútoraink időjárásálló anyagból készülnek, mégis olykor nehéz megvédeni őket a külső környezeti hatásoktól. Ebben nyújt segítséget az egyedi méretre készített takaróponyva, amellyel hosszú távon megőrizhetjük eredeti állapotukat.

Láthatjuk tehát, hogy egy megfelelő méretű és minőségű ponyva sok esetben jelenthet hatékony védelmet értékeink állagának megóvásában.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés