Connect with us

technokrata

Minden a tincses műszempillákról

tincses műszempilla

LifeStyle

Minden a tincses műszempillákról

Minden a tincses műszempillákról

A tincses műszempilla a legjobb módja annak, hogy természetes hatással tegyük dúsabbá pilláinkat, ezzel varázsolva igézővé tekintetünket. Ezzel a fajta dúsítással feltűnőbb, vonzóbb lesz a szemünk. Akár otthon is varázsolhatunk gyönyörű tekintetet magunknak, de fordulhatunk kozmetikushoz is.

Lássuk az előnyeit!

A Claudiashop.hu webáruházában elérhető tincses műszempillák esetében általában 5-6 szál alkot egy tincset, ezeket kell a szempilláink tövébe ragasztanunk. Természetesen az elérhető termékek köre rendkívül széles. Szabadon válogathatunk, hogy milyen színt vagy hosszúságot szeretnénk elérni, de még a sűrűség alapján is változatos a kínálat.

A nők legerősebb fegyverét, a tekintetüket emelhetik ki ezekkel az egyszerűen használható eszközökkel. Létezik már teljesen vegán változat is, így biztosan mindenki megtalálja azt, amit keres.

Felhelyezésük nem igényel különösebb tudást, viszonylag könnyen és gyorsan fel lehet ragasztani őket az erre a célra kifejlesztett ragasztóval. Az így elért új pillantás nagyjából egy-két hétig lesz velünk. Tökéletes választás, ha csak kipróbálnánk, vagy ha valamilyen jeles alkalom apropóján öltöztetjük díszbe szemünket.

A ragasztó speciálisan erre a célra lett kifejlesztve. Az előállítási technológia nagy vívmánya, hogy úgy képes közepesen hosszú távon a helyén tartani a pillatincseket, hogy közben nem károsítja szemünk fényét, egészségügyileg megbízható termékről van szó.

A tartósan ívelt, könnyített hosszú pillák egyáltalán nem nehezek a szemhéj számára. Segítségükkel felturbózhatjuk sminkünket a hétköznapokban és a különleges eseményeken egyaránt.

Csomós és csomómentes szempilla

Eredetileg úgy készültek ezek a tincsek, hogy néhány, 5-6 szál műszempillát összecsomóztak, és ezt kellett a saját szempillák tövébe ragasztani.

Sokak számára azonban zavarók a csomók, ezért a modern technológiának köszönhetően megszülettek a csomómentes változatok, melyek napjainkra egyre szélesebb körben terjednek el.

A tincses műszempilla alapvetően átmeneti dúsítást szolgál, éppen ezért hosszú távú használata nem is javasolt, mivel ezzel a saját szempillák töredezetté válhatnak, vagy akár meg is ritkulhatnak. A megfelelő használat mellett azonban nem történhet ilyen.

Milyen esetekben válasszunk tincses pillát?

Ha nem vagyunk elégedettek a tekintetünk karakterességével, a tincses műszempillával garantáltan azok leszünk. Használatával megjelenésünk ellenállhatatlan lesz, nekünk pedig megerősödik a magabiztosságunk.

Ha csak szeretnénk kipróbálni, milyen lehet a pillantásunk dúsabb szempillával, akkor erre a tincses szempilla ugyancsak jó megoldást jelent.

Amennyiben csupán néhány hetes időtartamban gondolkodunk a pilláink dúsításában, hosszabbításában, akkor is az egyik legegyszerűbb választás. Ha azonban tartós megoldásra vágyunk, akkor 3D műszempillát és szálankénti változatot javasolt használnunk.

Láthatjuk, milyen sokoldalúan felhasználható ez a nagyon egyszerű eszköz.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés