Connect with us

technokrata

Innovatív és modern dekorációs ötlet – egyedi holdlámpa

egyedi holdlámpa

LifeStyle

Innovatív és modern dekorációs ötlet – egyedi holdlámpa

A holdlámpák az utóbbi néhány évben igen nagy népszerűségre tettek szert különleges dizájnjuknak köszönhetően. A holdlámpa, ahogyan a neve is elárulja, egy olyan kör alakú lámpatest, amelynek a felszíne a Hold mintájára van kialakítva. Éjjel, felkapcsolva pontosan úgy néz ki, mintha egy saját Holdunk lenne a hálószobánkban. Hát nem varázslatos ötlet?

A Namely.hu egyedi hold lámpa kínálata egészen különleges, ugyanis saját képpel, fotóval és szöveggel kérhetjük a terméket, így teljes mértékben személyre szabható.

A modern technológia hódítása a kézműves termékek piacán

A Namely.hu holdlámpái nemcsak mutatós, de praktikus darabok is. Tölthető akkumulátorral vannak ellátva, amely laptopról, telefontöltőről vagy bármilyen egyéb USB-csatlakozóval szerelt eszközről feltölthető. Így nem kell aggódnunk amiatt, hogy lemerül az elem vagy folyamatosan áram alatt kell tartanunk a lámpánkat éjszaka.

Ez különösen nagy előny kisgyermekek szobájában, ahol nem kell figyelnünk a lámpa kábeljére és akár egész éjszaka is éghet a kis holdlámpa anélkül, hogy a gyermek az éjszakai járkáláskor beleakadhatna a lámpa kábeljébe.

De akkor is nagyon praktikus lehet, ha szeretnénk a lámpát áthelyezni, hiszen nincs szükségünk a működtetéséhez konnektorra, így akár közvetlenül az ágy mellé is tehetjük egy kisasztalra vagy az éjjeliszekrényre anélkül, hogy konnektort foglalna.

Az érintőgombos LED-világítás három különböző szín lehetőségét kínálja: fehér, sárga és holdszín. Így a kedvünknek megfelelően tudjuk variálni a lámpa fényének színét és hangulatát. Energiatakarékos működésének köszönhetően pedig igen kevés energiát fogyaszt, így környezetbarát módon oldhatjuk meg az esti hangulatvilágításunkat.

Ajándék minden alkalomra

Ha nincs ötletünk arra, hogy egy-egy jeles nap alkalmával mivel kedveskedjünk szerettünknek, a holdlámpa kiváló ajándék lehet. Legyen szó születésnapról, névnapról vagy évfordulóról, ezzel az ajándékkal egészen biztosan nem tudunk melléfogni.

Ha nincs olyan fotó, amelyet szívesen látnánk viszont a lámpa fényében, akkor akár a kedvenc idézetünket is megadhatjuk a rendeléskor, így minden este újra és újra láthatjuk azt elalvás előtt.

Egy személyes üzenettel abszolút személyre szabhatjuk az ajándékot, így igazán meghitt pillanatot okozva az ünnepeltnek. Választhatunk akár egy kedvenc családi fotót vagy egy romantikus pillanatban elkapott pillanatot is megörökíthetünk a lámpán, így minden este mosolyogva tudnak ránézni a szeretteink, és biztosan eszükbe fogunk jutni.

Tipp a vásárláshoz

Ha szeretnénk valami igazán egyedi, kézműves, mégis modern ajándékot találni akár a legjobb barátunknak, akár a párunknak vagy éppen a munkatársunknak, a holdlámpa egy nagyszerű választás.

A Namely.hu webshop oldalán érdemes körülnézni, mert különböző méretű lámpák közül válogathatunk, gyors elkészítési idővel és mindemellett nagyon kedves ügyfélszolgálat segít, ha valamiben elakadnánk a vásárlás során.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés