Connect with us

technokrata

Ideje összeállítani a céges karácsonyi ajándékokat?

céges reklámajándék

LifeStyle

Ideje összeállítani a céges karácsonyi ajándékokat?

Ideje összeállítani a céges karácsonyi ajándékokat?

Kicsit meglepő lehet a kérdés még így a nyári szezon végén, de már hivatalosan megkezdődött az ősz. Nem sok minden választ el minket attól, hogy megjelenjenek a boltok polcain a karácsonyi díszek, tematikák. Azt pedig mindenki tudja, hogy a felkészülést egyszerűen nem lehet elég hamar elkezdeni.

Okosan megoldhatjuk az ajándékozást

Az év legmozgalmasabb időszakára a felkészülés évről évre hamarabb kezdődik el. Ha már látjuk a boltok polcain a karácsonyhoz kötődő termékeket, akkor valószínűleg már el is késtünk a folyamattal. A legjobb, ha a nehezét minél hamarabb letudjuk, és összeállítunk egy pontos tervet még az ősz elején. A karácsonyi kampány megtervezéséhez nagy segítséget adnak a Zefi Reklámajándék termékei, amelyekből a céges ajándékozást teljes mértékben megoldhatjuk.

Az, hogy egy vállalkozásnak kell vagy sem karácsonyi ajándékot adni, ma már egyáltalán nem kérdés. Ez az időszak tökéletes lehetőséget ad a bevételek növelésére, a brandépítésre, a márkahűség növelésére, és a munkatársakat is meglephetjük egy-egy aprósággal vagy éppen komplett ajándékcsomaggal.

Ha elmarad a céges ajándékozás, annak sokkal nagyobb hatása van, és bizony nem pozitív értelemben. Ma már a vállalkozások is gyakran egymással versenyeznek, hogy ki mivel lepi meg a munkavállalóit. Ez is egyfajta eszköz lett a pozitív megítélés megerősítésére és a dolgozók motivációjának, lojalitásának növelésére. Egy jó hangulatú karácsonyi időszakkal még a fluktuációt is lehet csökkenteni.

Reklámajándékból pedig nincs hiány, több ezer termék közül lehet válogatni. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy teljesen mindegy, mit adunk ajándékba. Legalább annyira meg kell tervezni a karácsonyi kampányt, mint a saját termékekhez, szolgáltatásokhoz kapcsolódó promóciókat.

Ideje elhagyni a sablonos ajándékokat

Több útvonalon is elindulhatunk a kiválasztás során. Kerülhetnek a csomagba olyan eszközök, kiegészítők, amelyek szorosan kapcsolódnak a karácsonyhoz. A vállalkozás tevékenységére utaló ajándékokat is adhatunk ajándékba. A sablonos reklámajándékokon túlléphetünk, nem muszáj mindig bögrét, tollat vagy noteszt adni. Lehet az például egy kütyü, technológiai eszköz. Minden munkatárs kaphat egy, a cég logójával ellátott okosórát.

Lehetőségből nincs hiány, mivel ma már alig van olyan eszköz, amit ne lehetne egyedi emblémával felruházni.

Figyeljünk arra, hogy ki kapja az ajándékot

Tervezhetünk kampányt kifejezetten az ügyfeleknek, ezen belül vagy a meglévő, vagy a potenciális vásárlóknak. Előnye, hogy nagy mennyiségben lehet ugyanazt a reklámajándékot adni. Munkatársak esetében már érdemes az egyéni igényeket is figyelembe venni. Mindenkinek összeállíthatunk egy egyedi ajándékcsomagot, amivel lezárjuk az évet és megnyitjuk az újat. A karácsonyi időszak még messzinek tűnik, de jobb minél hamarabb felkészülni.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés