Connect with us

technokrata

Fahatású kerítés időtálló változatban

famintázatú alumíniumkerítések

LifeStyle

Fahatású kerítés időtálló változatban

Fahatású kerítés időtálló változatban

A kerítés megjelenése hatással van az épület, a környezet arculatára, hangulatára, így anyagának, típusának, felépítési technológiájának megválasztására, rendszeres karbantartására időt kell szánni, mérlegelni kell a lehetőségeket.

Sok háztulajdonos választ fakerítést az ingatlan bekerítésére, hiszen ez az építőanyag az egyik legősibb és legsokoldalúbb változat, ráadásul könnyen elérhető és egyszerűen megmunkálható – akár házilag is. A fenntartása azonban rengeteg időt és energiát igényel, így a mai rohanó világban kevésbé előnyös választás.

Ha mégis ragaszkodunk a faerezet látványához, az alumínium fa mintázatú kerítés nagyszerű alternatívát kínál. Különböző típusok és színek közül választhatunk, mutatjuk, melyek ezek!

Mentesülj a karbantartás alól!

Egy újonnan elkészült családi házba beköltözve általában csak néhány évig élvezhetjük a szerkezetek, burkolatok, a felületek eredeti szépségét, ha nem tartjuk karban, idővel tönkremennek.

Éppen ezért érdemes olyan anyagokat választani, amelyek hosszabb ideig, 10-15-20 évig nem szorulnak különösebb javításra, utókezelésre. Ezáltal nemcsak esztétikus marad a környezetünk, de jelentős időt és költséget is spórolhatunk.

A klasszikus fa- és fémkerítések fenntartása idő- és költségigényes, így ha választani kell, sokan szívesen lemondanak ezekről az anyagokról az előnyökért cserébe. Viszont vannak, akik a fakerítések látványához, hangulatos, barátságos megjelenéséhez ragaszkodnak. Számukra lehet kiváló alternatíva a fahatású alumíniumkerítés.

Egy korszerű kerítés-alapanyag

A modern alumíniumkerítések esztétikus és tartós megoldást kínálnak, és azok számára is megfelelőek, akik nem szeretnének a kerítés festésével, javításával foglalatoskodni. És bár elsőre drágának tűnhetnek, a teljes élettartamra vetítve akár kedvezőbbek is lehetnek, mint a hagyományos alapanyagokból készült építmények, hiszen az évek során nem kell a karbantartásra költeni.

Az időjárás viszontagságainak kitett kültéri szerkezetek, így a kerítések is ellenállóak kell legyenek az erős UV-sugárzással, az esővel, a hóval és a faggyal szemben. Az alumínium megfelel ezen kritériumoknak, sőt még a korrózióval és az élő károkozókkal szemben is védett.

A gyárilag festett aluprofilokból készült kerítések alak- és mérettartóak, gondozásmentesek, 15-20 év élettartamot garantálnak elenyésző karbantartás mellett.

A fa szépsége minimális karbantartással

A famintázatú alumíniumkerítések tökéletes alternatívát kínálnak azok számára, akik a fa természetes szépségére vágynak, ugyanakkor nem szeretnék minden idejüket kerítésjavítással és -festéssel tölteni. E szerkezetek esetében nem kell attól tartani, mint a fánál, hogy fakulni, vetemedni, korhadni vagy penészedni fognak. Az alumínium változatokat egyszerű, letisztult formavilág jellemzi, így modern környezetbe kitűnő választást jelentenek.

A Kerítés Profil prémium alumíniumkerítései az egyedülálló technológia, a láthatatlan csavarok révén dekoratívak, esztétikusak.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés