Connect with us

technokrata

Windows 10 kevesebb, mint 8 euróért a GoDeal24.com őszi akciójában

olcsó windows 10

Alkalmazások, szoftverek

Windows 10 kevesebb, mint 8 euróért a GoDeal24.com őszi akciójában

Windows 10 kevesebb, mint 8 euróért a GoDeal24.com őszi akciójában

Idén ősszel visszatért a GoDeal24.com legfelkapottabb akciója hihetlenül kedvezményes árakkal. Az őszi akcióban a legkeresettebb Microsoft termékeket kínálják elképesztő árakon. A lenti listákban lehet böngészni a megrendelhető licenszkulcsokat.

50% kedvezmény minden Windows 10 termékre. Így lehet olcsó Windows 10 szoftvere!

Ha még mindig olyan Windowst használ, ami nem segít a legtöbbet kihozni a számítógépéből, akkor itt az idő frissíteni most az olcsó Windows 10 szoftverre. A GoDeal24.com 50% kedvezményt kínál minden Windows 10 licenszkulcsra, ezzel úgy frissíthető a rendszer, hogy nem kell aggódni a magas licenc árakon. Használja a LFS50 kuponkódot a termék kosárba helyezése után. Válasszon most és frissítse fel a számítógépét.

-62% minden MS Office 2016 és 2019 szoftverre

Érdemes váltani a Microsoft irodai programcsomagjára is, az Office-ra. 62% kedvezményt kínálnak minden Office 2016 és 2019 termékre, figyeljen rá, hogy használja a „LFS62” kuponkódot.

 

Egyéb szoftverre lenne szüksége? Nézzen körül!

Az alábbi Office kiadások vásárolhatóak meg kedvezményes áron az akciós időszakban. Válassza ki a megfelelőt és a fizetés előtt alkalmazza az LFS55 kuponkódot az 55%-os kedvezmény használatához. A példákban már a kedvezménnyel csökkentett árak szerepelnek.

olcsó windows 10Ismerje meg a GoDela24.com oldalt!

A GoDeal24.com a szolgáltatása során mindent megtesz a maximális vevői elégedettség érdekében, a megrendelt termékkódot néhány perc alatt e-mailben elküldik a felhasználáshoz. A GoDeal24.com egy automata rendszer segítségével küldi ki az aktivációs kódokat, a kulcsok perceken belül megérkeznek e-mailben. A telepítéshez a szoftvereket a gyártó oldaláról lehet letölteni, majd amikor a rendszer termékkulcsot kér, csak be kell írni az e-mailben érkezett karaktersort.

Kérdése van? Kérjen segítséget!

A webáruházban biztonságos és megbízható fizetési módokat biztosítanak. Lehetőség van PayPal és bankkártya használatára, mindemellett 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy emailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a GoDeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com emailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés